Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
Søvnløs i Eastbourne

Søvnløs i Eastbourne

Natten i Eastbourne ble ikke helt som vi hadde tenkt. Allerede da vi la oss skjønte vi at det kom til å bli en lang natt. Vi hadde jo sett at det var en dobbeltseng på rommet, men vi kikket ikke så nøye på den, det var vel egentlig da vi la oss at vi oppdaget at sengen var smal, fryktelig smal. Ikke bare var den smal, men den var også veldig myk på sidene. Det ble en veldig slitsom natt med en kamp om den ene lille dyna og om å bli liggende i senga uten å falle ut. Trøtt og uopplagte som to Vålerengaspillere tasset vi ned i halv-svime og spiste en frokost bestående av kokt bacon (hvit, slapp og sliten), 2 toast og litt syltetøy, mens alle de andre kikket på oss med et skjevt smil. Det var nok lett å se at vi ikke akkurat var morgenfriske. Den sleske eieren av huset kom bort til oss å hilste og lurte på om alt var i orden: "Yes, every thing is ok, thank you", løy vi i kor. Men det var ikke det, rommet, eller rettere sagt sengen, var laget for 1,5 dverg og ikke for velfødde folk fra Lillestrøm. Jeg måtte måle sengen da vi kom opp etter frokosten og sjekket på nettet hvor bred mac'en min er. Den er 32 cm og sengen var 4 mac'er i bredden, minus 7-8 cm. Det vil si at sengen var 120 cm. Jeg er glad i kona, men det får være måte på, vi har vært gift i over 20 år (håper jeg traff nå). Det ble heftig googling på nettet en liten stund for å finne et annet overnattingssted i en annen by. Eastbourne var bom, så kona må gå etter bilen til neste destinasjon som straff for dårlig research og bestilling. Hun elsker jo å gå så det er egentlig ingen straff for henne. Vi pakket koffertene og gikk de 2 smale trappene ned til utgangsdøren og ringte på hos husverten. Det var kona hans som åpnet og tok i mot romnøkkelen. Vi forklarte at vi ikke orket å  overnatte der fordi vi måtte sove på skift i den trange senga. Damen var nok i midten av 50'årene, men ansiktet ble stramt slik at alle rynkene forsvant og hun så 10 år yngre ut da hun skjønte at vi mente det. Vi tapte noen kroner på å reise videre, men vi har ferie og formålet er å lade batteriene og ha det hyggelig, noe som ble helt umulig. Eastbourne terningkast 1,69. Får et lite pluss for saltvann og sjøutsikt.

Vi satte oss nok en gang i bilen og plutselig var Bristol dagens mål. Så langt virker Bristol som en veldig fin by med mye å kikke på, men er litt usikker på hvor fint det egentlig er. Vi stoppet på vår lille byvandring og tok en øl som gikk rett i knollen. Utrolig at det går an, men det må skyldes lite søvn og lite mat i dag. Nå er det natta, så får vi fortsette å utforske byen i morgen. Senga på dette hotellet er stor som en fotballbane, så det er ikke sikkert at jeg finner igjen kona i morgen tidlig. God natt...

Bristol Blue - en forvokst kano

Kjøpesenteret på andre siden av gaten

Fancy kino rett ved hotellet

Den skaden må du dekke selv - Hvem av dere kjørte på meg? Fikk neppe noe svar

Nesten litt Italia over gamlebyen i Bristol

Barbering pågår!

My little Pony fan - vi får håpe det fortsetter hele livet, kan bli tøft på gamlehjemmet

Sikkert en hard fest i går

Litt større kule enn den i Drammen

Moderne bykunst av stål og rennende vann

Fra andre siden

Her kan de sitte å skule på hverandre

Kapteinen venter på bedre vær

Bobåt med hage

Turistfeller på godt og vondt

Turistfeller på godt og vondt

Sørover til Eastbourne

Sørover til Eastbourne