Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
Turen til Isle of Skyes gikk i dass...

Turen til Isle of Skyes gikk i dass...

Det ble ikke noe tur til Isle of Skyes i dag heller. Vi satte avgårde med friskt mot, men ble hindret av massiv trafikk rundt Glasgow og et stort shoppingsenter som ropte på oss. Ble ikke rare handelen, men kona fikk grafset til seg noe, men ikke i nærheten av mengden hun prøvde, så og kløp i. Hun er ivrig på shopping men det blir ikke alltid så mye ut av det. Men det tar tid, laaaaang tid. Jeg tror vi snakker i gjennomsnitt 0,5 plagg i timen på maksfart. I dag ble det 2 plagg, så 4 timer gikk med til shopping. Allerede da skjønte jeg at Isle of Skye forsvant i skyene denne gangen også. Etter en lunsj på et merkelig asiatisk sted hvor de serverte suppe med spisepinner endret vi kursen mot vest for å kjøre til Ayr. I det vi parkerte bilen i sentrum begynte det selvfølgelig å bøtte ned, så vi fortsatte ferden mot et lite sted som heter Troon. Kjempefin idyll med lang sandstrand, Yachtklubb og golfbane. Mor'n du!

Vi ruslet litt rundt i byen, fant en cach og spiste middag på Lido. Det ble nok en fish & chips på kona og pizza med honning(!) på undertegnede. Terningkast 2,6 for den lett brente pizzaen og 3,0 for fish & chips. Tror ikke mange kommer til å reise til Lido for maten, men restauraten var veldig hyggelig bortsett fra jazzmusikken som aldri ble ferdig...Da kan man jo spørre om hva som egentlig er igjen?

Etter lidelsene på Lido ble det full fart hjem igjen mot hotellet. Planen var å ta noen bilder av de lyssatte hestene fra i går, men da vi nærmet oss begynte det selvsagt å regne. Plan B var å ta et par øl og en Irish Coffee i baren på hotellet, men den stengte da vi kom frem...Ikke alt har gått etter planen i dag kan man si. Men pytt pytt: Vi har fri fra jobben, er på tur og koser oss :-)

Men i morgen kveld reiser vi hjem. Vi har vært så smarte at vi skal levere leiebilen på flyplassen rett før vi flyr hjemover, så det blir en eller annen utflukt i morgen også...

Sandstranden i Troon

Lang strandpromenade

På Cache-jakt

Tilrettelagt for solnedgang-spottere

Mye vær og bygeaktivitet på alle kanter

Regnet kommer nærmere

Seahouses - så hemmat

Seahouses - så hemmat

Jakten på metallhestene

Jakten på metallhestene