Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
Den gylne omvei

Den gylne omvei

To iskalde hender røsket liv i meg litt etter klokken 9 i dag "tidlig". Det føles ganske tidlig når fruen åpner vinduet ut i den kalde sommernatten, slik at det tar 4 timer å sovne fordi de jævla tennene hakker så høyt. Kunne neppe vært mer enn 3-4 grader inne i hytta i natt, så hvis jeg hadde hatt hår på hodet, så hadde jeg garantert våknet med rim i håret! Men pytt pytt, etter et par rundstykker og litt Pepsi Max startet etappe 2.

I dag gikk turen til Trondheim, rettere sagt Buvika hvor barnebarna holder hus. Pølsebiter, brødsmuler og maiskorn (!) fløy gjennom luften i snaut 4 timer. Herlige unger som vokser utrolig fort selv om den minste fortsatt mangler ryggrad og bare gurgler og gulper. Kjempekoslige timer med deilig grillmat og godt selskap. Vi treffes alt for sjeldent! Mormor og Bestill sitt privilegie er selvsagt å bare si ha-det-bra når oppryddingen skal gjøres og bleier skal skiftes:-)

Alexander-liten tøff sjarmør

Samina-søt, men mangler ryggrad

Dagens endelige mål var Jegtvolden Fjordhotell som ligger langs Den Gylne Omvei. Utrolig fjollete navn på veien som går en runde på Inderøy. Men navnet skjemmer ingen og definitivt ikke Inderøy. Dette er en perle og særlig hotellet som ligger helt ned til Trondheimsfjorden imponerer.  Litt morsomt at det er svenske trillinger som driver hotellet. Det eneste som var rart var at alle tre hadde en sauseflekk på samme sted, både han som stod i resepsjonen, han som var i restauranten og sannelig også han som var i baren.

Terningkast:

Kunne godt vært en femmer, men vi må ha litt å gå på i Lofoten

Kunne godt vært en femmer, men vi må ha litt å gå på i Lofoten

Sikkert engasjert både designere og reklamebyrå

Grei utsikt for en som har solgt båten...

Vi har rom i fløyen til høyre

Hotellet er påbygd i mange runder

Min kjære kone :-)

Stedsnavn og sjeleløs by

Stedsnavn og sjeleløs by

Kazoooonk! - Der startet årets ferie til Lofoten!

Kazoooonk! - Der startet årets ferie til Lofoten!