Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
Kazoooonk! - Der startet årets ferie til Lofoten!

Kazoooonk! - Der startet årets ferie til Lofoten!

Årets ferie går til Lofoten og rorbu i Ure. Vi har virret mellom Østerrike, Italia, Scotland og England, men setter nå kursen nordover. Det har vært en rimelig tøff periode med pynting av brura, ikke Tove, men leiligheten vi skal selge. Megleren fra DNB sier at leiligheten bør se ut som et sterilt sykehus, så nå har vi malt vegger hvite og kastet ut det meste av møbler. Det blir sånn passe ukoselig, men hvis det betyr penger i kassa, så greit nok! Det blir åttende gang vi flytter siden 1996, så vi vet hva vi går til. Som vi har sagt 8 ganger før: Dette blir siste gang!

Men det var ferie dette skulle handle om. Første etappe som herved er gjennomført, har gått til hytta i Rendalen. Her blir det et kort opphold for å deppe litt etter kampen mot Vålerenga, som jeg regner med at vi taper senere i kveld. I morgen tidlig går turen videre til Trondheim for å tøyse med barnebarna og Steinkjer for å sove.

Den gylne omvei

Den gylne omvei

Sol i Bergen

Sol i Bergen