Langs Akerselva til Südost

Lørdag var det endelig brukbart vær så da tok vi oss til Kjelsås ved Teknisk museum for å gå langs Akerselven ned til sentrum. Vi har gått denne turen noen ganger og er aldri heller alene her. Rene folkevandringen på lørdag også.

 En gammel Dodge utenfor teknisk museum

En gammel Dodge utenfor teknisk museum

 Ikke gå i takt

Ikke gå i takt

Vi gikk bort til Südost Asian Crossover for en øl og mat, eller øl til fruen og Zero til meg (jeg har vakt igjen...). Masse folk på byen i kveld og intet unntak her. Serveringen var ekstremt treg og kelneren snakket bare engelsk. Det i seg selv er ikke noe problem, men det føles litt rart å bestille mat på engelsk i Oslo.

Så var det maten: Duck rolls til forrett, terningkast 5. Veldig krispe og gode, faktisk 2 hakk bedre enn hovedretten, som var grillet entrecote med asiatisk nydelig salat. Terningene kastes i været....og faller ned på 4. Været påvirker kanskje resultatet litt, men treeeg servering drar det tilsvarende ned.