Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
8. juni 2014

8. juni 2014

Vi forlater Læsø

Vi forlater Læsø

2 x 300 hk = 180 liter i timen=3000.-

2 x 300 hk = 180 liter i timen=3000.-

Stjerneglimt i Sæby

Stjerneglimt i Sæby

På rekke og rad i havna

På rekke og rad i havna

Indre havn

Indre havn

Jazz for sultne fylliker

Jazz for sultne fylliker

Dansk idyll

Dansk idyll

Grønn guffe i parkområdet utenfor Sæby

Grønn guffe i parkområdet utenfor Sæby

Fine leiligheter syd for havna

Fine leiligheter syd for havna

Det lå en eim av marihuana og billig sprit over hele Sæby denne pinsen. Danskenes liberale narkotikapolitikk hadde gjort seg gjeldende i den lille havnebyen på Jyllands østkyst….sånn var det nok ikke, derimot var det en eller annen som skrev at jazz var noe dritt i forrige innlegg og det virker som om det er mange som er enig. Det er ikke rare interessen for vekselsvise soloraid fra trombone, trommer og gitar, folk var mer opptatt av billig festivalmat servert i aluminiumsbakker til 50.- pr. porsjon. Mange pinlig fulle nordmenn gjorde at vi begynte å snakke svensk i havneområdet eller rett og slett holdt kjeft. 

Det har vært varmt og godt i pinsen med mye folk i havnen. Danskene tar med seg propangriller og setter seg til over alt og griller sine røde pølser og flæskesvor. Ganske heftig party på bryggene med Lady Gagas “Poker Face” på full guffe 7-8 ganger etter hverandre i en av båtene. Det må ha vært et eller annet med dansetrinnene som ikke satt skikkelig som gjorde det nødvendig å gjenta den låta så mange ganger.

I dag har vi igjen vært på en lang sykkeltur og plukket noen geocacher. Ingen store høydepunkt underveis og kanskje like greit at lukten fra svinefjøsene ikke blir gjengitt her. Sterke greier når man sykler forbi!

I morgen går turen videre sydover mot Hals hvis været er brukbart. Den sikreste værmeldingen her nede er fortsatt å kikke ut av vinduet, det DMI serverer på dansk TV stemmer dårlig med fasiten, YR er faktisk langt bedre og blir brukt flittig av danskene.

10. juni 2014

10. juni 2014

6. juni 2014

6. juni 2014