Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
29. juni 2013

29. juni 2013

Mye rart som svømmer i dypet

Mye rart som svømmer i dypet

Gamle skøytemotorer humpet og gikk på brygga

Gamle skøytemotorer humpet og gikk på brygga

Redningsøvelse på gang

Redningsøvelse på gang

Klar for å bli kastet på sjøen

Klar for å bli kastet på sjøen

Seaking på vei

Seaking på vei

Undertegnede blir fisket opp

Undertegnede blir fisket opp

Redningsmannen på vei ned

Redningsmannen på vei ned

På vei opp i helikopteret

På vei opp i helikopteret

Snart oppe

Snart oppe

Tøff opplevelse!

Tøff opplevelse!

I dag har det vært Fiskeriets dag i Egersund. Hele lokalsamfunnet møtte opp på brygga for å høre på lokale musikere og for å besøke forskjellige stands. Det var salg av nydelig fiskesuppe og røkt laks med potetsalat, valgboder med masse tomme løfter, gamle motorer som humpet og gikk på brygga og ikke minst fremvisning av mange rare stygge fisker som jeg ikke vil ha ombord.

Kona løp for å melde meg som frivillig til å bli kastet ut av redningsskøyta og bli halt opp av vannet av et Seaking helikopter. Mulig det har en sammenheng med at vi har tegnet gode livsforsikringer. Det var uansett en ganske fornøyelig opplevelse. Vannet holdt 12.4 grader men med en foret overlevelsesdrakt var temperaturen uinteressant. Det spørs om ikke vi må anskaffe noen slike drakter til båten. I 10-12 grader blir du bevisstløs etter ca 1 time sier losboka, med drakt kan du holde ut i flere dager. Vi var 7 personer som ble “reddet” opp av vannet og fløyet til en fotballbane i nærheten, hvor vi ble hentet av en bil. Kul opplevelse, takk til 330 skvadronen, Redningsselskapet og kona. 

I morgen er planen å seile videre sørover til Flekkefjord.

30. juni 2013

30. juni 2013

28. juni 2013

28. juni 2013