Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
23. juni 2013

23. juni 2013

En kamerat i havna

En kamerat i havna

Vågen

Vågen

Domkirken

Domkirken

50 meter høy mast, vår er 19...

50 meter høy mast, vår er 19...

Lekeplassen utenfor Oljemuseet er lagd av rør og deler fra oljebransjen

Lekeplassen utenfor Oljemuseet er lagd av rør og deler fra oljebransjen

Et energisk og herlig barnebarn

Et energisk og herlig barnebarn

Mange tøffe båter i Stavanger

Mange tøffe båter i Stavanger

Polske sjørøvere?

Polske sjørøvere?

Flott i gamlebyen

Flott i gamlebyen

I dag har været vært trist og grått med stadige regnskurer. Vi fikk barnebarnet levert i båten i går med påfølgende overrekkelse av bursdagsgaver og mye energi. Herlig å treffe henne igjen. Vi har tatt noen turer ut mellom regnskurene for å gå på lekeplassen foran Oljemuseet, cachejakt og ikke minst Mc Donalds. Det var ingen tvil om hva vi skulle spise så lenge barnebarnet fikk bestemme… 

I gjestehavna ligger det 3 polske båter med masse folk som kommer og går. Det hadde vært morsomt å vite hva de egentlig driver med. Det virker mildt sagt suspekt. Det er også stadig besøk av rumenere som vil at vi skal betale for at de skal få komme inn i sanitæranlegget. De står utenfor og venter for å “bli med” inn gratis. Jeg velger å smekke døren etter meg, men jeg ser at andre gjør det motsatte. 

Disse dagene hadde vi planlagt å bruke i Stavangers vakre skjærgård, men føler nå at tiden renner ut i regnværsdager. Vi hadde med oss en liste over steder vi ønsket å besøke, men nå ser det ut til at det blir Haugesund i morgen etter litt shopping og deretter Skudeneshavn på vei tilbake. Med 5 ukers ferie følte vi at vi hadde et hav av tid å bruke her, men hvis det ikke skal bli et race for å rekke hjem i tide, må vi starte hjemreisen i løpet av de neste 3-4 dagene. Vi får håpe værgudene tar hensyn til at vi har reist langt og ønsker oss brukbart vær i noen dager!

24. juni 2013

24. juni 2013

21. juni 2013

21. juni 2013