Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg

19. april 2014

Da runder vi av påsken på land!

Dette burde jo være nok et bidrag i samme stil som alle Facebook innleggene som renner over av sol, smil og halvfulle ølglass, men fakta er at det ikke er båtsesong enda. Det er knapt vår… 

I dag fartet vi rundt i Horten på sykkel og sanket inn noen cacher igjen. Stoppet på 17 funn. Ganske fint & lunt når man kommer seg litt vekk fra kysten, men vinden er ganske kald og veldig tilstede på og ved sjøen. Vi bestemte oss raskt for å returnere til Skjæløy, så i dag ble middagen preget av det Jesus serverte, bortsett fra fisken da, den tok vi i lompe i går. Det har egentlig vært en ganske kiiip påske når det gjelder mat. Hvor ble det av påskelammet og alle eggene? 

Konklusjonen når det gjelder Horten gjestehavn er klar:

- Dårlig bryggeanlegg som mangler strøm, generelt vedlikehold og ikke minst en fungerende havnevakt. 

- Tilbud til de besøkende om norskkurs slik at skilt som: “Fortøy båten i bøyen med baugen inn” blir forstått. I dag ser det ut som rom-leiren på Songsvann i Oslo med Bavariar på kryss og tvers. Glemte å sjekke om det sto “L” bak på båtene, det kan jo være grunnen.

- Et støyfilter på han fulle suppegjøken som sitter på Peppes Pizza og rølper hadde også vært fint! 

- Det virker som det er en fast gjeng som holder til i denne uryddige kulpen og som samtidig trives i sin egen drit. Jeg er ferdig med Horten gjestehavn inntil Narvestad ordner opp. 

Terningkast 2, eller vent: vi sier terningkast 1 fordi vi har fryst så inn i helv…

I morgen reiser vi hjem.

Fortsatt god påske! 

17. mai 2014

17. mai 2014

18. april 2014

18. april 2014