Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
18. mai 2014

18. mai 2014

Vakker skute

Vakker skute

Teaken ble bra

Teaken ble bra

Fotoboks i solnedgang

Fotoboks i solnedgang

Vakkert

Vakkert

I dag ble det litt vedlikehold av båten. Teaken har fått behandling i 3 runder. Først Golden Teak Cleaner, deretter Golden Teak Brightner og til slutt Golden Teak Sealer. Øynene mine er fornøyd, ryggen litt misfornøyd, noen av klærne er veldig misfornøyd, naboen i havna er misunnelig. Det siste er selvsagt det viktigste, men med en Hanse burde han egentlig være fornøyd med at den i det hele tatt flyter.

Etter gnikking og gnukking tok vi bilen til Sarpsborg for nok en cache-runde. Egentlig var det perfekt båtvær, men teakbehandlingen krevde litt tørking. Sarpsborg er egentlig en ganske kjedelig og sjarmløs by. Det eneste som trakk litt opp var biblioteket som var bygget med sterkt preg av gresk arkitektur. Kjempefint bygg. Vi ruslet rundt i søppel og rot etter en 17. mai feiring som åpenbart var preget av flatfyll, gruppevoldtekter og incest. Vi plukket til sammen 18 cacher. 2 fant vi ikke, den ene skulle være like ved “Sarpsborg stadion” (for en vits av et anlegg!) og den andre i et skogholt like i nærheten av banen. Her har nok noen trekkspillere med pappbeger i hånden hatt sitt oppholdssted en stund, noe som tok fra oss lysten til å rote rundt etter en cache.

Måtte stoppe på veien hjem for å ta et bilde av solnedgangen, ganske magisk lys i kveld.

29. mai 2014

29. mai 2014

17. mai 2014

17. mai 2014