Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
18. april 2014

18. april 2014

På vei ut fra Skjæløy

På vei ut fra Skjæløy

Blir ikke seiling av sånne forhold

Blir ikke seiling av sånne forhold

Men vakkert er det

Men vakkert er det

Dagen ble omtrent som planlagt i dag. Vi startet med en runde i lysløypa ved Begby. Like mye snø der som i Sahara, så vi syklet rundt på jakt etter cacher. Vi fant alle 20 som var lagt ut og fikk samtidig sett en, for oss, ukjent del av den sydøstre delen av Fredrikstad. Vi dumpet plutselig innom Gamle Fredrikstad golfklubb på veien og den så jo ganske snasen ut så tidlig i sesongen. Vi kom oss både rundt og på tvers av banen uten å få en eneste golfball i hue. Fint turområde som åpenbart blir mye brukt av de innfødte. 

Etter en bedre middag i båten (laks i lompe!) kastet vi loss og satte seil med retning nordvest. Planen var Holmestrand, men temperaturen sa Horten. Det ble kaldt når solen forsvant ned i horisonten. I Horten var det omtrent som sist: Masse tomsinger hulter til bulter. Vi presset oss inn ved siden en Bavaria som hadde gjort alt han kunne for å holde av plassen ved siden av seg. Det var tau som sperret bøyer og tau på tvers av plassene. Kjenner jeg blir litt forbannet. 

I morgen er det påskeaften (hvor var egentlig Jesus på påskeaften og hvorfor ventet han en dag på oppstandelsen?) med plan om å få flyttet båten til en plass med strøm (lade sykkel, lade Mac, lade telefoner, lade batterier, få liv i Tassimoen osv.) Hvis ingen andre stikker avgårde i morgen, gjør vi det. Da blir det sikkert Holmestrand en dag eller to.

19. april 2014

17. april 2014