Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg

1. september 2013

Onsdag etter jobb reiste jeg ned til Skjæløy for å vaske båt og ta en gjennomgang av elektronikken ombord. Det ble også tid til en sjekk av baugpropellen og de to batteriene som hører til. Alt var på stell, så det ble en øl til en utrolig dårlig tiggerdebatt på TV. 

Torsdag morgen var det helt vindstille, så håpet om en fin seilas helt inn til Oslo ble erstattet av motorkjøring hele veien. Greit det også men det er en grunn til at vi har seilbåt. 6 timer tok turen til Aker brygge hvor kona og junior ventet. På vei ut fjorden kastet vi anker i Dødehavet utenfor Ostøya sammen med 5-6 charterbåter, som var i samme ærend: Spise middag. Reker smaker alltid godt, men ekstra godt på sjøen. Vi tøffet gjennom Middagsbukta og videre ut fjorden mot Oscarsborg. Vi fant en fin plass på flytebrygga og ble sittende ute i cockpiten utover den varme kvelden/natten. 

Fredag ble det en tur rundt på Nordre- og Søndre Kaholmene som Oscarsborg Festning ligger på. Veldig bra vedlikehold av festningsverk og bygninger på øyene gjør dette til en perle og en godt besøkt severdighet bare et overdrevent langt steinkast fra Drøbak. Det er fire cacher på øyene og alle fire ble funnet og loggført.

Med dårlig værmelding (som ikke stemte helt…) resten av helgen, rundet vi det hele av og satt kursen for Skjæløy fredag kveld.

Smørte sammen en ganske kjedelig film fra turen uten å legge noe jobb i det. Var mest for å teste kvaliteten til GoPro kameraet som er montert på antennemasten bak på båten.

10. september 2013

10. september 2013

11. august 2013

11. august 2013