Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
16. juni 2013

16. juni 2013

Tja, hvor skal dette ende?

Tja, hvor skal dette ende?

Klokken 00:30 tok vi en sjefsavgjørelse og flyttet båten fra Norges mest urolige flytebrygge og inn i det innerste bassenget i gjestehavnen. 30 sekunder etter at vi slapp fortøyningene startet det selvsagt å bøtte ned igjen, så det var en deilig start på natten. Det var mange ledige plasser, men havneverten opplyste oss om at det var mellom 2 og 2,5 meter dypt i bassenget, så vi droppet det i første omgang. Båten vår stikker 2,13 meter dypt, så jeg var litt småspent da vi  beveget oss rolig inn i havnen i svarte natten. Ekkoloddet viste stort sett over 3 meter så spenningen uteble. Like greit spør du meg!

Bedre havneforhold i indre basseng, men en ganske smal kanal inn sørger for mye svell. 

Det var ganske grått og trist på formiddagen i dag, men midt på dagen forsvant alle skyene. Vi ruslet rundt i området og tok noen cacher og noen bilder av båten. Jeg trenger noen bilder jeg kan kopiere å henge opp på kontoret mitt og da er førstevalget båten (rett etter kona selvsagt…) Etter gåturen spiste vi laks til middag selv om det akkurat har blitt livsfarlig.

Så var det frem med syklene og ut på tur i Kristiansand sentrum. Vi tok også turen over Otraelva og over til Lund som er Kristiansands nest mest folkerike bydel med ca 10 000 innbyggere. Vi svingte innom gamle Kristiansand stadion og en tur bort til Sør Arena hvor taperlaget Start spiller sine hjemmekamper. Det ble noen kilometer i dag også. Totalfangst i Kristiansand ble 11 cacher.

I morgen blir det en kjapp tur til båtpusheren for å kjøpe noen kart før turen går videre til Mandal med stopp i Ny-Hellesund. 19 grader og sol sier Yr, håper det stemmer:-)

17. juni 2013

17. juni 2013

15. juni 2013

15. juni 2013