Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
24. september 2012

24. september 2012

Flott dag i Tønsberg i dag! Planen var egentlig å bli i Tønsberg et par dager, men nok en gang er værmeldingene de neste dagene ganske begredelige. Regn, kaldere og mye vind gjorde at vi bestemte oss for å ta turen over fjorden til hjemmehavna på Skjæløy. 

Vi fikk endelig seilt litt igjen, denne gang med både forseil og storseil. Ble litt armer og bein en stund før vi fant ut av alle tau og tamper. En liten stund så det ut til at vi måtte seile med storseilet ute resten av båtens levetid, men litt aktiv forskning løste problemet. Utrolig deilig dag med lydløs seiling, sol og for en gangs skyld: bra temperatur. Vi seilte ut Tønsbergfjorden og startet motoren og krysset over til Rauer og inn til Skjæløy Brygger. Skulle kjekke meg litt å bakke båten inn i båsen, men er glad for at tilskuerne uteble. Måtte ha to forsøk for å få det til. Men trening gjør mester har jeg hørt, så det er bare å trene mer.

Båten trygt i hjemmehavnen på Skjæløy

Båten trygt i hjemmehavnen på Skjæløy

30. september 2012

24. september 2012

24. september 2012