Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg

9. juli 2012

Da var Sydenfri solgt:-)

Da var en viktig etappe i konverteringsprosessen over, Sydenfri er solgt! Båten fortsetter sitt så langt problemfrie liv på sørlandet.

Har fulgt nøye med på seilbåter på finn.no det siste året og føler at jeg har god oversikt over både tilbud og prisnivå. Regner med at prisene skal enda lenger ned, så det gjelder å ha is i magen. Dukker det opp noe veldig interessant i høst blir det handel, i motsatt fall venter vi til sensommeren neste år. Mange av båtene som ble lagt ut på nettet i fjor har dukket opp med høyere pris i vår, men er nå på vei ned igjen. Det gleder selvsagt en som er i markedet for å handle:-) Dette blir spennende for oss!

22. juli 2012

22. juli 2012

8. juni 2012

8. juni 2012