Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
7. juni 2013

7. juni 2013

Maratonuken er over, så nå kan pulsen senke seg. Hele denne uken har vært sammenhengende stress med masse mas på jobben og turer ned til Fredrikstad hver kveld. Vask, stoffing, polering og enda en ny runde vasking etter massivt angrep av pollen(!).

I dag, fredag, tok jeg turen til Kristinehamn for å hente en bag til en av el-syklene. På kartet var det bare noen få cm å kjøre, men “in real life” snakker vi fort om 25 mil, eller 250 000 meter som Carl I. Hagen ville sagt det, hver vei. Ble fort veldig naturlig å harry-handle på hjemveien, så nå bu

gner båten av øl, brus, pålegg og kjøtt av tvilsom kvalitet. Trøsten er at alt går i grisen… I steden for å stresse med middag ombord og sen avreise fra hjemmehavnen, tok vi turen til Fredrikstad for å spise middag. Tripadvisor sendte oss til Thai Market, en ganske snasen restaurant på Stortorget i Fredrikstad (STORtorget du liksom…PØH). Maten var veldig bra, selv om uteservering i 10-11 grader er oppskrytt. Kvelden tilbringes i båten i ro & mak for å finne feriefølelsen som skal være med oss i de neste 5 ukene :-)

I morgen går turen til Stavern eller Kragerø, alt avhengig av vær og vind.

Vi kommer til å bruke AIS på mye av turen, så de som vil følge med kan gå inn på: http://www.marinetraffic.com/ais/ og skrive STJERNEGLIMT i søkefeltet for “Vessel”. Da ser du fart & posisjon og track.

Brodern tok et fint bilde av båten i kveld, det måtte jeg selvsagt “rappe”:

8. juni 2013

8. juni 2013

6. juni 2013

6. juni 2013