Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
4. juni 2013

4. juni 2013

Vårpussen er i gang

Vårpussen er i gang

Navnet er på plass

Navnet er på plass

Like blank som kapteinens skalle

Like blank som kapteinens skalle

Sen vårpuss? Neida…eller joda, båten har ligget i boblehavn i vinter og nå er tiden inne for en runde under vannlinjen.Vi koste oss på sjøen mens andre gnukket og polerte tidligere i vår (var det egentlig noen vår?), så nå er det ingen bønn. Skal båten bli klar til torsdagens sjøsetting er det bare å gi gass!

Båten skal få nytt bunnstoff, ny sink på propellakselen og en sinkskive bak baugpropellen. Benyttet samtidig anledningen til å montere navnet på båten og polere skutesiden. Det er bare et par dager til ferie, så det eneste som gjenstår nå før fem ukers seilas er en skikkelig runde med utvendig vask av dekk og cockpit.

6. juni 2013

6. juni 2013

26. mai 2013

26. mai 2013