Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
30. mars 2013

30. mars 2013

Snart klar for nye opplevelser.

Mye morsommere å polere en så ny båt kontra snekka fra 1984, som vi solgte i fjor. Merker overgangen fra 27 til 42 fot ganske godt: Mye arbeid med 9 tonn glassfiber, men trøsten er at resultatet blir en strøken båt som ser helt ny ut.

Det har vært “friskt” med båtpuss denne påsken med 3-4 grader og litt vind. Vanntemperaturen er nå 1,8 grader under båten, så det er ikke helt vår ennå. Isen ligger fortsatt rett utenfor bryggene, men med litt vind fra syd-vest så forsvinner den ganske raskt. Det blir en tur til seilmakeren neste uke for å hente storseilet og genoaen. Seilene skal da være sjekket, vasket og pakket pent sammen.  Blir nok seiltur innen 14 dager :-)

Snart klar for nye opplevelser!

Snart klar for nye opplevelser!

9. april 2013

9. april 2013

26. mars 2013

26. mars 2013