28.august 2012

Junior skal begynne på folkehøyskole i Søgne denne uken, så vi tok med oss et lite flyttelass for å hjelpe han i gang. På veien hjem ble det en tur innom Kristiansand for å kikke på en Jeanneau SO 42 DS. Allerede på vei ut på brygga skjønte jeg at det måtte bli handel. Båten var strøken og meget godt vedlikeholdt. Vi forsøkte så godt vi kunne å skjule vår begeistring, men det er en grunn til at ingen av oss er gode i poker. Vi dro hjem for å "tenke på det", men i løpet av et par dager hadde vi blitt enig om pris og henteturen ble planlagt.

På visning av Jeanneau So 42 DS

På visning av Jeanneau So 42 DS

Måtte innom Lindesnes på turen

Måtte innom Lindesnes på turen

Flott vær på et vanligvis værhardt sted

Flott vær på et vanligvis værhardt sted

En tur innom Mandal

En tur innom Mandal

Geitodden i Vest-Agder

Geitodden i Vest-Agder

Geitodden

Geitodden

Geitodden

Geitodden