Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
25. mai 2013

25. mai 2013

Østre Bolærne

Østre Bolærne

Silkeføre-uten vind

Silkeføre-uten vind

Østre Bolærne stod på menyen for denne helgens tur. Vi lurte oss litt tidlig fra jobben for å kaste oss i bilen og råkjøre ned til Skjæløy Brygge. Båten lå klar for en motortur over fjorden til Vestfold. 3 sekundmeter vind frister ikke veldig mye til seilas selv om været var bra! Temperaturen i vannet er nå 13.8 grader uten at det skremte mange barn fra å bade i kveld! Det kan umulig kalles noe annet enn friskt.

Frem til 2004 hadde Forsvaret sin klamme hånd over disse øyene og det var med nød og neppe at ikke Smiths Venner overtok denne perlen. Vestfold fylkeskommune underkjente salget til menigheten og det ble etablert en fin gjestehavn med restaurant og kiosk. Ingen av delene var åpne i kveld, men mulig de åpner i morgen. Det bryr oss nada for da er vi nok i Tønsberg:-)

26. mai 2013

26. mai 2013

10. mai 2013

10. mai 2013