Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
22. september 2012

22. september 2012

Planene endres fort: Vi gjorde unna Arendal med et kjapt besøk på Amfi-senteret og en litt småkald opplevelse på Peppes i Pollen. Altså maten var ikke kald, men restauranten var full av ymse begivenheter som barnebursdag, ungdomsbursdag og et par gjenger som satt mer pris på drikke enn mat,så vi satt oss ute og små-hutret under varmelampene. Utrooolig treg servering, kan ikke huske å ha ventet over 1 time på maten hos Peppes tidligere. Ble ikke noe tips av den opplevelsen. Tilbake i båten var det godt og varmt. Men det var ikke det jeg egentlig skulle skrive om, men derimot ferden videre. Vi stod opp i dag til nydelig vær med sol og ikke så mye vind. Vi besluttet raskt at vi skulle kaste oss avgårde med Risør som mål. Vi gikk på innsiden av Tromøya for motor med vinden rett i mot. Da vi kom ut i åpent farvann økte vinden til 10-12 m/s med bølger av brukbar størrelse. Vi gikk innaskjærs igjen mot Tvedestrand, men besluttet å fortsette til Risør. Det var ikke spesielt lurt for vinden økte på til 16-17 m/s (stiv kuling). Vi stampet av gårde for motor med bølger på 2-3 meter. Etter totalt 5 timer i båten ankom vi Risør gjestehavn, litt slitne og lettere mørbanket.

Vi har nå vært på ICA-nær for å handle inn for helgen, så får vi se om søndagsmiddagen også blir fortært i Risør. Akkurat nå uler det i riggen og regnet vasker saltvannet av båten.

Gjestehavna i Risør

Gjestehavna i Risør

24. september 2012

24. september 2012

21. september 2012

21. september 2012