Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
20. september 2012

20. september 2012

Vi hentet båten i Hånesbukta i Kristiansand i går. Etter et par timer med å gjøre oss kjent i skuffer og skap, tok vi en liten test-tur før vi la oss i Kristiansand gjestehavn første natten. Herlig!!!

Stjerneglimt i Kristiansand

Stjerneglimt i Kristiansand

Etter en handletur i Kristiansand med innkjøp av nødvendigheter som toalettbørste, plaster og ørepropper, tok vi turen nordover i 7-8 m/s vind. Fantastisk tur med genoaseiling i 6-6.5 knop. Etter noen timer seiling fant vi noen “track” på plotteren som tidligere eier har lagt inn. Tracket endte i en liten idyll hvor lunsjen ble inntatt i 15 grader og sol. Vanntemperaturen ligger ca 1 grad lavere enn lufttemperaturen i dag, så badingen blir tatt et annet år…

Idyllisk lagune mellom Kristiansand og Lillesand

Idyllisk lagune mellom Kristiansand og Lillesand

Etter lunsjen gikk ferden inn i Blindleia hvor vi slapp å kjøre i kø. Traff bare 3-4 båter. Masten er 19 meter høy (+ antenner og div løsøre), så vi tok ikke sjansen på å passere under brua som går over til Justøya. Vi tok turen rundt øya og endte i Lillesand. Dagens distanse 28 nm.

Lillesand gjestehavn

Lillesand gjestehavn

21. september 2012

21. september 2012

28.august 2012

28.august 2012