Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
15. mars 2012

15. mars 2012

Aahhh…våren er her, solen skinner!  Det nærmer seg båtsesong!!!

I øyeblikket ligger Sydenfri under burkaen på Sjølyst og skriker etter vårstellet. Båten skal pusses og gnukkes på så den blir fin & salgbar i løpet av april. Da blir det finn.no og forhåpentligvis salg i løpet av noen uker. Om det blir salg er selvsagt avhengig av prisen, men jeg tror vi skal få til noe uansett. Blir vi båtløse tidlig i sommer leier vi en båt en uke for å dempe abstinensene som helt sikkert vil bli tøffe.

Sydenfri i Middagsbukta i Oslofjorden

Sydenfri i Middagsbukta i Oslofjorden

Det er et ganske interessant marked å være kjøper i for tiden: det er knapt noen bevegelse på de annonserte båtene jeg følger med på. Det jo få konsekvenser for prisnivået når desperasjonen gnager selgerne oppover leggen…. Og når det gnager som verst slår vi til!

Båtplassen i Frognerkilen sier maks 40 fot så planen er å finne en båt som ligger tett på den størrelsen. På den måten blir det umulig å bli bitt av 3-fots syken uten å finne en ny og større båtplass, noe som er omtrent like lett å få til som å få fritak fra å betale skatt.


16. mars 2012

Her startet det...i mars 2012