Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
12. juni igjen...

12. juni igjen...

Gjestehavna i Arendal-det bøtter ned

Gjestehavna i Arendal-det bøtter ned

I dag bøtter det ned i Arendal. Yr meldte regn fra klokken 14 og det stemte ganske så bra! 13:45 startet regnet i gjestehavnen. Dagen i dag har gått med til litt shopping i Amfi senteret, surfing (nei, på Mac'en) og lesing. Vi gikk en tur innom Norli bokhandel og kjøpte ikke mindre enn 9 bøker av Jo Nesbø, så nå blir det krim til regnet gir seg. Det ser ikke så veldig bra ut før på fredag ettermiddag, så vi får se om vi flytter oss til Lillesand eller Kristiansand da. Sammen med oss kom det inn to nye Bavaria Vision 42 som eierne hadde hentet i Damp i Danmark. De kom direkte fra Smøgen i går og hadde hatt en ganske strabasiøs tur over Skagerak. De skal videre til Kristiansund, så de har en lang tur foran seg. Tror vi snakker om rundt 200 nm totalt.  

På fredag morgen er det målgang for 1. etappe i Watski Skagerak Twostar. Da har båtene seilt fra Hankø til Arendal med bare 2 personer ombord. Det sier seg selv at mannskapet på de 80 båtene som kommer hit er ganske slitne og trøtte. Etappe 2. går til Brofjorden i Lysekil kommune i Sverige, mens den siste etappen går tilbake til Hankø. En skikkelig manndomsprøve med ganske høy risiko for uhell. Værmeldingene tyder på at det blir noen tøffe dager for regattaseilerne…

14. juni 2013

14. juni 2013

12. juni 2013