Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
11. juni 2013

11. juni 2013

På vei inn "gada" i Lyngør

På vei inn "gada" i Lyngør

Lyngørgada

Lyngørgada

Lyngør

Lyngør

Lyngør

Lyngør

Pers brygge

Pers brygge

Lyngør

Lyngør

På vei ut av Lyngørgada

På vei ut av Lyngørgada

Dagens etappe

Dagens etappe

Dagens etappe var i utgangspunktet planlagt til Tvedestrand, men flott vær og god seilvind gjorde at vi fortsatte til Arendal. Sist vi var på disse kanter droppet vi også Tvedestrand…Kanskje vi aldri kommer dit? Et annet sted vi heller ikke har vært, men som vi dro innom i dag var Lyngør. En uthavn fra seilskutetiden som hadde sin storhetstid på 1800 tallet. Den ble forøvrig kåret til det best bevarte tettstedet i Norge i 1991, noe som fortsatt preger Lyngør. Vi måtte bare ta en tur innom Pers Brygge og landhandleriet der. Fantastisk flott sted!  Vi tok en liten pause rett etter Lyngør for å fordøye inntrykkene og et par brødskiver. Lå å drev litt i en liten kulp mens en og annen sel stakk hodet opp for å sjekke hvem vi var. Fra helt vindstille blåste det nå opp og det ble en stampetur til Arendal i 10-12 m/s vind rett i mot. Ganske mye vind i Arendal også, men vi fikk bakket båten inn i en bås i gjestehavnen. Det ble en rask tur rundt i sentrum for å finne noen cacher, men fant bare 1 av 4. Tror det manglet litt motivasjon og at en ganske kald tur gjorde at vi egentlig bare ville tilbake til båten for å få litt varme.

12. juni 2013

10. juni 2013

10. juni 2013