Hei!

Instabook er en privat reise/tur-blogg med innsynsrett for alle! Her er det garantert muligheter til å bli fornærmet over karakteristikker av folk, steder og ikke minst lokale spesialiteter.

1.jpg
10. mai 2013

10. mai 2013

I dag har vi syklet rundt på Syd-Koster og sett at lokalbefolkningen er i ferd med å forberede seg til ny turistsesong. Det er mange små kiosker med sykkelutleie, kajakkutleie, verksted og salg av alt mulig krimskrams som en naiv turist kunne finne på å kjøpe. Jeg kaller det “drit”…

ICA butikken var et skikkelig samlingspunkt hvor det krydde av mange forskjellige kjøretøy. Elektriske småbiler, golfbiler, 3-hjuls mopeder, ATV'er og ikke minst elektriske sykler. Et herlig sted med skikkelig “Saltkråkan” følelse. Det blir flere turer hit i løpet av sesongen!

Det første bildet er fra Ekenes, det andre fra Brevik.

25. mai 2013

25. mai 2013

9. mai 2013

9. mai 2013